Creëer een groep van mentors

Details
Geschreven: september 11, 2023 12:02 pm

Zoek voor jezelf mensen waarvan je kan leren, waarvan je wilt leren. Wie zijn dat op het vlak van jouw interesse? Zie die persoon als jouw mentor. Het is makkelijk als deze mentor bij je in de buurt woont, het is makkelijk als je hem/haar kan ontmoeten maar nodig is dit niet. Het is zelfs mogelijk een mentor te kiezen die niet meer leeft. Kies meerdere mentors en creëer op deze manier een mastermind, een groep mensen die jou kan helpen en begeleiden door ontmoetingen, brievenwisseling, mailen, lezen van boeken, bijwonen van trainingen en lezingen e.d. Mij wordt vaak gevraagd wie mijn mentors zijn. Mijn Mastermind bestaat uit een bijzondere groep van mensen die ik als mijn mentor beschouw. Mijn mastermind bestaat uit; Anné Linden, Eric Schneider, Ken Wilber, Anthony Robbins, Les Brown, Clare Graves, Milton Erickson, Stephen Covey, Zig Ziglar, Robert Kiyosaki