Mijn persoonlijke missie is een bijdrage leveren aan verhoging van de kwaliteit van leven. Dit is mijn levensmissie. Ik doe dat met het geven van coaching, workshops en lezingen. De coaching, workshops en lezingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling en verhoging van de kwaliteit van leven. Ik ben altijd geinteresseerd geweest in persoonlijke ontwikkeling, in groei. Dat is mijn passie. Na het lezen van de vele, vele boeken over dit onderwerp heb ik me laten coachen en ben bijeenkomsten gaan bijwonen wetende dat alleen lezen van boeken je op een gegeven moment niet verder brengt. Daarnaast ben ik gericht gaan zoeken naar opleidingen die mij verder zouden kunnen ondersteunen in mijn ontwikkeling, mijn groei. 

De opleidingen die ik gevolgd heb zijn een nlp master practitioners opleiding en de tcc (transpersoonlijke coaching & counseling) bij Arcturus, Internationaal trainingsInstiuut voor communicatie en nlp in 
Belgie. Ook heb ik daar 2 jaar geassisteerd als assistent trainer/coach waarbij ik het makkelijke aanspreekpunt was voor de cursisten en de voelsprieten voor de trainer. Bij NYTI, New York training institute for nlp heb ik de opleiding tot facilitator in het Linden Boundary Model gevolgd wat ik een mooie aanvulling vind op de eerdere gevolgde opleidingen. Ik blijf me ontwikkelen door studie en verdieping.


Missie
Bijdragen aan verhoging van de kwaliteit van leven

Passie
Ontwikkeling

Overtuigingen
De kwaliteit van mijn communicatie bepaalt de kwaliteit van mijn leven
Succes is leven volgens mijn criteria in vrijheid en verbondenheid