De coaching is begeleiding en ondersteuning bij wat jij wil realiseren. De coaching is daarbij gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, gericht op verhoging van de kwaliteit van jouw leven.

In ons leven kunnen we met vele belemmeringen en barriéres te maken krijgen die ons weghouden van wat we bereiken willen, die ons weghouden van een plezierig en gelukkige leven. Tijdens het coachinggesprek gaan we ontdekken wat jij wil. De barriéres die opdoemen breken we af en de belemmeringen buigen we om naar ondersteuningen. Daarnaast gaan we opzoek naar jouw kwaliteiten en capaciteiten die we vervolgens inzetten om dat resultaat te kunnen behalen wat jij wil.
 

Ik begeleid en ondersteun met betrokkenheid, met aanvaarding, zonder oordeel, zonder eigen belang. Hierdoor kan je jezelf zijn, waarbij je kunt voelen, denken en uiten als misschien nooit te voren.

Het resultaat van een coaching is;
- Een sterk zelfvertrouwen
- Een sterk zelfbeeld
- Hoge kwaliteit van communiceren
- Voldoening en plezier hebben in het dagelijks leven
- Voldoening en plezier hebben in je werk
- Weten wat je werkelijk wil
- Realiseren van keuzes
- Lekker in je vel zitten
- Innnerlijke rust
- Realisaties van persoonlijke en zakelijke doelen
- Zelfkennis
- Gelukkig zijn

 

Wil je sparren of brainstormen over een bepaald onderwerp? Ook dat is mogelijk. Ik ben daarbij oordeelloos en zonder eigenbelang. We kunnen daarin een onderwerp vanuit verschillende hoekpunten belichten.

De coaching, het sparren en brainstormen zijn zowel voor particulieren als bedrijven en overige organisaties. 
Interesse? Neem vrijblijvend contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-21594798