Een gezond, vitaal bedrijf wordt gedragen door mensen. Iedereen in dit bedrijf maakt deel uit van het team dat deze organisatie vormt geeft. Belangrijk daarbij is dat ieder teamlid zijn/haar rol begrijpt en efficient kan invullen. Gebrek aan communicatie, overmatige emotionele betrokkenheid bij het werk, conflicten met collega's en leiding, geweld en agressie op het werk, demotivatie door gebrek aan erkenning, gebrek aan zingeving en teamspirit, persten op het werk, onbalans tussen werk en privéleven, gebrek aan leiderschap en te hoge werkdruk zijn belemmeringen en barriéres die leiden tot oververmoeidheid, overspannenheid en burnout die het team verzwakken en dus ook de organisatie en resulteren in langdurig ziekteverzuim en arbeidsuitval.

Omdat de verzuimkosten vanwege mentale aandoeningen vaak hoog zijn zal preventie en behandeling in de vorm van coaching kostenefficient zijn.

Het resultaat van een persoonlijke coaching is;
- Laag ziekteverzuim en arbeidsuitval
- Een prettige en gezonder werksfeer
- Gemotiveerde medewerkers
- Hoge mate van samenwerking en teamspirit
- Effectieve communicatie tussen leidinggevende en werknemers
- Effectieve communicatie met klanten en opdrachtgevers
- Doortastend leiding geven als manager
- Hoge mate van klantvriendelijkheid
- Verbetering in samenwerking
- Hoge mate van flexibiteit
- Beter presteren in de functie


Interesse? Neem contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-21594798.