Coaching is een persoonlijke begeleiding en ondersteuning gericht op jouw ontwikkeling, gericht op verhoging van de kwaliteit van jouw leven.

In ons leven kunnen we met vele belemmeringen en barriéres te maken krijgen die ons weghouden van wat we bereiken willen, die ons weghouden van een plezierig en gelukkige leven. Tijdens de coachinggesprekkken gaan we ontdekken wat jij wil. De barriéres die opdoemen breken we af en de belemmeringen buigen we om naar ondersteuningen. Daarnaast gaan we opzoek naar jouw kwaliteiten en capaciteiten die we vervolgens inzetten om dat resultaat te kunnen behalen wat jij wil.

Coaching is interessant voor iedereen die vooruit wil in het leven, voor iedereen die een positieve verandering wil in zijn/haar leven, in zijn/haar carriére, in zijn/haar bedrijf en in de maatschappij. 

Ik begeleid en ondersteun met betrokkenheid, met aanvaarding, zonder oordeel, zonder eigen belang. Hierdoor kan je jezelf zijn, waarbij je kunt voelen, denken en uiten als misschien nooit te voren.

* Coaching particulieren
* Coaching ondernemers
* Coaching bedrijven
* Coaching (semi)overhedenInteresse? Neem vrijblijvend contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Mail  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-21594798