CommunicatieSeminar - De kwaliteit van mijn communicatie bepaalt de kwaliteit van mijn leven

De seminar is motiverend, inspirerend, coachend, serieus, humoristisch, interactief en gericht op ontwikkeling en verhoging van de kwaliteit van leven met voldoende ruimte voor het stellen van vragen, brainstormen en discussieren.

Vrijdag 29 maart, van 19.00 uur tot 22.00 uur. Met een pauze. De koffie en thee is gratis.
Locatie is Palet, Johan van Reigersbergstraat 2, Middelburg. Gratis parkeergelegenheid.
€75 incl btw per persoon. Dit is een open seminar dus iedereen is welkom.

Geef je op voor deze seminar door te bellen naar 06-21594798 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Communiceren doen we allemaal. we doen dit verbaal en non-verbaal, bewust en onbewust. We doen dat thuis, op school, op het werk, overal. het is daarbij belangrijk dat jouw boodschap duidelijk en concreet is voor de ander. Een voorwaarde om informatie uit te kunnen wisselen is dat er contact moet zijn met de ander, verbaal en non-verbaal. Je dient hierbij de juiste en gewenste aandacht te hebben van de ander en de ander moet daarbij het gevoel hebben begrepen te worden zonder beoordeeld te worden. Tijdens deze seminar ontwikkel je de vaardigheid om duidelijk, concreet en constructief jouw boodschap over te brengen. Je wordt je bewust van de verbale en non-verbale signalen die je uitzendt naar de ander en je ontwikkelt de vaardigheid om ze bij de ander op te merken waardoor het contact met de ander zal verbeteren. Deelname aan deze seminar zal de kwaliteit van jouw leven verhogen.