Donderdag 9 april 'een Avond met Peter'.

Iedereen is welkom op deze bijeenkomst. De avond is motiverend, inspirerend, informatief, serieus, humoristisch, interactief en gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en verhoging van de kwaliteit van jouw leven.  Er is voldoende ruimte voor vragen en om van gedachten te wisselen. Deze avond is er voor jou.

9 april van 19.00 uur tot 21.00
Palet, Johan van Reigersbergstraat 2, Middelburg
Inschrijven €35 incl. btw
Koffie en thee is gratis.
Geef je op door een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Een avond met Peter


We gaan tijdens deze avond ontdekken hoe we meer vrijheid kunnen realiseren, hoe we meer interne rust kunnen verwezenlijken, hoe we tot een dieper niveau kunnen definieren wat we echt willen en hoe dit te realiseren is. We leren hoe we onze emoties voor ons kunnen laten werken i.p.v. dat ze ons in de weg zitten. We leren onze patronen herkennen en hoe we de belemmering hierin kunnen ombuigen naar ondersteuningen. Kortom een geweldige avond met een ongedwongen sfeer.

Het evenement 'een avond met Peter' is geannuleerd vanwege de coronavirussituatie in Nederland. Het is bijzonder belangrijk nu om groepen te vermijden om zo de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden. Het evenement wordt op een latere datum gehouden. Dat zal zijn wanneer de situatie dit toelaat. Dit geldt ook voor de workshops.

Nieuwe workshops en lezingen komen hier binnenkort op de agenda te staan. Met natuurlijk de meest recente coronamaatregelen in acht nemend.